19.01.2014

Ne ucun rus qizlari? )))

1 : Rus kızları bakımlıdırlar türk kızları bakımsız oldukları gibi bide su üstüne çıkabilmek için her türlü bahaneyi anında üretmekten kaçınmazlar.
2 : Rus Kızları uzun boyludurlar. bizimkilerin kıçları yere yakın olduğu gibi akılları da yere yakındır.
örn: ortalama türk kızı boyu türkiye de 1.62 dir. bu oran rusya da 1.76 lardadır.
3 : Eve giren Bir rus kızının ilk anda sorduğu ilk şeyin banyo nerede ve havlun var mı olan, yurdum kızları gibi bir hafta banyo yapmasa bile temiz olduğunu sanan bünyelerden çok ileride olduğunu her hareketinde gösteren süper kızlar.
4 : Rus kızları seksi zevk için ve istediği için yaparken, türk kızları sadece kaybetmemek için yapar. tek yapabildiği razı olmaktır.

5 : Rus kızları gerçekten kitap okur arkadaşlar, yabancı dil bilmeyeni neredeyse yoktur, kıskançlık dozunu ayarlamayı gerçekten iyi bilirler, hiçbirşeyin bokunu çıkarmaz su kaçırmazlar, söz vermek kavramının anlamını iyi bilirler, bir konuda olmaz diyolarsa kesinlikle haklı bir gerekçesi vardır…. yani bizim kızlarda eksik olan herşeyi bünyelerinde bulundururlar, idealdirler, tek sorunları eğer rus bir sevgiliniz varsa türkiyeden yurtdışı arama tarifesinin en yüksek olduğu gruptadır rusya, telefon faturanız geldiğinde şok olabilirsiniz.
6 : Rus kızı sevişmeyi bilir . türk kızı erkeğin beynine tecavüz eder .
7 : Rus kızı siz sıcak davranırsanız o da size sıcak davranır . Tür kızı ise siz ona sıcak davrandıkça sıcaktan G.tü Kalkar
8 : Rus kızlarındada bekaret anlayışı vardır Türk kızlarında Diktirme Modadır 
9 : Rus kızı afettir .Tüm duyguları aynı anda yaşarsın,Tür kızları da afettir ömrünü alt üst ederler
10 : Rus kızı renkli gözlüdür .
11 : Rus kızı size sahip çıkar. Türk kızı ise sizi ezmek için fırsat kollar
12 : Rus kızı sizi yarı yolda bırakmaz. Türk Kızı ise tüm yollarınızı yarıda keser
13 : Rus kızı erkek 1 adım attığı taktirde 1000 adım atmaya razıdır . Türk kızı ise kıçını yerden kaldırmaya erinir
14 : Rus kızı siz nasıl yaşıyorsanız aynısını yaşar . Türk kızı ise sürekli daha lüks hayatları hayal eder
15 : Rus kızı kapris yapmaz . Türk kızının kapris dozuna yürek dayanmaz
16 : Rus kızları kendilerini koruyacak bir erkek olduğunu bilmekten hoşlanır,Türk kızları ise neden daha fazla kazanamıyorsun diye verir sıkıntıyı
17 : Rus kızı kadın gibi kadındır eşlerle gidiecek bir ortamda sizi öyle bir sahiplenirlerki ilerleyen saatlerde yapışık ikiz gibi yürürsünüz . Türk kızı ise önde olması gerektiğinde arkada arkada olması gerektiğinde öndedir 
18 : Rus kızı siz maç izlerken 1001 geceyi izliycem diye kafanızı sikmez .
19 : Rus kızı siz evde içerken bilimum mezeyi önünüze yığar , şarkı söyler , derdinizi dinler , hizmet eder , arkadaşlık eder .türk kızı gibi zıkkımın kökünü iç demez !
20 : Rus kızı bilgedir ! Türk kızı da bilgedir diyeceğim ama buna sadece evlenmiş türk erkekleri cevap versin 
21 : Türk kızları eleştiriye gelemez. kötü birşey söylediğiniz zaman ” aaa iyi o zaman daha iyisini git bul” der ve aradan sıvışmaya çalışır. Rus kızları ise eleştiriyi dinler ve acaba yanlış birşey mi yapıyorum diye düşünür.
22 : Bir rus kızına türk kızını göstererek “bak ne kadar güzel bir hanım, değil mi?” dediğinizde, gerçekten bakar “aa evet gözleri çok güzelmiş” gibi bir özgüven dolu cevap verir. ancak bir türk kızına rus kızını göstererek “bak ne kadar güzel, değil mi?” deyince ” mannnnyağa bak, iyi git onunla takıl o zaman, ne geziyorsun yanımda, hem bi boka da benzemiyor zaten ne o öyle bembeyaz ten insanın gözü kamaşıyor, ayrıca bunlar orospu olur, 1 gece 100 dolar” gibi ne yapsam da günü kurtarsam gibi bir mantıkla cevap verir.
23 : Türk kızlarının “kendini ağırdan satmak”, “haksızken nasıl yağ gibi üste çıkılır”, “olmadık yerde olmadık zamanda nasıl arıza çıkarılır”, “erkek yatağa gelene kadar nasıl gaz verilir, yatağa gelince nasıl sevişmekten iğrendirilir”, “gereksiz yere nasıl para harcatılır”, “narsizm”, “bu bana yetmez diyerek daha fazlası nasıl aranılır” vs vs dersleri daha doğarken almış olarak doğduklarına bizleri kesin inandıran kızlardır rus kızları.
24 : Türk kızlarına ayar olsun diye açılan bu başlık, yine muhteşem türk kızlarmızın kaprisleri ve kalın kafalılıkları ile bizlere eksilerle ayar vermelerine sebep olmuştur, bu başlığı rus kızlarının hatalarını yazmak için açsaydık o zaman rus kızlar okur ve hatalarını anlar düzeltme yoluna giderlerdi eksi vermek yerine diyerek kızlarımıza ayar vermeye devam ediyoruz bizde.
25 : Kaynanalik gibi bir müseseleri yoktur
26 : Rus kızları harbiden kızdır. sevdikleri erkek için her şeyi yaparlar.Türk kızları da harbiden kızdır denemek için hayatının % 98 ini feda etmen lazım 
27 : Ruslara göre daha biçimsiz olan türk kızlarının bir de dünyayı kendileri yaratmış gibi burunları yukarda hiçbirşey beğenmeyip sizi küçük durumuna sokma çalışmaları.elin rusu farklı ırk ve soğuk memleketli olmalarına rağmen çok sıcaklardır..(bizzat test için gidiniz rusların tatile geldikleri yerlere örn:antalya)
28 : Önemli bir fark;
Rus kızları seks yapmak için erkeklerin peşinden koşar.
Türk kızları ise seks yapmamak için erkekleri peşinden koşturur.
29 : Rus kızları türk erkeklerini gerçekten beğenir.italyan falan havagazı gelir.
Türk kızları hint kumaşı mertebesinde hiçbir şey beğenmemeyi bi halt sanır.
29 : Türk kızları sevdiği insanla yatmayı namussuzluk olarak görürken, rus kızlarında böyle psikolojik bozukluklar yoktur.
30 : Türk kızlarının okuyunca “amanın, egomuzu tatmin edecek erkek sayısı azalıyor” diye üzüldükleri başlık haline gelen başlık. biz ki tanrıdan bir parçayız, kutsalız, kusursuzuz, güneş yüzü görmemiş bir hazineyiz ki, bu kro da kim oluyor da bizi böyle kıyaslamalarla uğraşmak zorunda bırakıyor diye düşünen türk kızları akabinde şuna türk kızları sana yüz vermedi mi, kuyruk acın mı var, hatta iktidarsız mısın diye cümleler hazırlıyım da rencide ediyim şunu diye çabalamaktadırlar.
31 : Türk kızları, rus kızlarından farklı olmadıklarını zanneder.
rus kızları, türk kızlarından farklı olduklarını bilirler.
32 : Türk kızları erkeği kendine mecbur görür.
rus kızları kendinden bir sürü olduğunun farkındadır.
33 : Rus kızlar halden anlar dik dik bakıyorsan gelir yanına vs.
türk kızları bildiğin odundur,niyetini anladıklarında sürekli baskı yaparlar.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1396709993917000&id=100007340375635&substory_index=0

Комментариев нет:

Отправить комментарий