24.12.2012

Mind Control - Akıl Kontrolü


İnsanları yönetmenin en iyi yolu nedir? Akıl kontrolü. Peki siz istemeden bu mümkün olabilir mi? Hayır diyeceksiniz. Ama aklınızın kontrolü sizde değil. Her gün size televizyon başında nasıl yaşayacağınız, nasıl düşüneceğiniz, neleri isteyeceğiniz ve neleri istemeyeceğiniz anlatılır.
Örneğin dizi ve filmlerde size örnek bir yaşam modeli sunarlar. Özellikle gençlerin üzerinde çok etkili olurlar. Sizi sistemde tutabilmek için her yolu denerler.

Haber sunucuları, politikacılar, ekonomistler. Onlar sizin hayatınız. Ağızlarından çıkan her söz sizin için doğru. Peki illuminati onları kullanırsa ne olur? O kişileri yönlendirip kendi istedikleri şeylere inanmanız için diretseler sonuç ne olur?
İşte o zaman akıl kontrolü olur. Bugünkü durum bu anlattıklarımdan tamamen farksız.
Daha önce de söylediğim gibi amaç, insanlara Allah’ı ve ahireti unutturup sizi dünyevi zevklere daldırmaktır. Size yanlış olanı doğru göstermektir.
Allahu Teala hz. bir ayetinde buyuruyor ki: “Ey insanlar! Haberiniz olsun ki, Allah’ın vaadi muhakkak haktır.Sakın bu dünya hayatı sizi aldatmasın, sakın o aldatıcı şeytan sizi, Allah hakkında da aldatmasın.” (Fatır 15)
İnsan nefsi kötülüğe meyillidir. Şeytan kötülüğü emreder. Şeytan ve şeytanın uşakları olan illuminati sizin nefsani duygularınızı kullanıp sizi azdırmaya çalışırlar. Malumu halinizdir ki dünyanın büyük bir kısmına baktığımızda hipnoze edilmiş maddeperest insanları görürsünüz. Sisteme o kadar kapılmışlardır ki sistemi sorgulayan kişileri bile eleştirirler.
Çünkü farkına varmadan akılları kontrol edildikleri için sistemin bir parçası olmuşlardır. Her gün aynı saatte kalkarlar, şirketlerine veya okullarına giderler, akşam evlerine gidip medya yoluyla hipnoze olurlar.
Bu böyle senelerce aynı şekilde devam eder. Onlara gerçek anlatıldığında ise kabul etmezler. Sana deli muamelesi yaparlar.
Ben bu siteyi kurarken bir çok eleştiriye maruz kaldım. Bana söyledikleri şeyler şunları:
“Sen işine bak boşver bu işleri” veya “Dünyayı sen mi kurtaracaksın.”
Akılları yarı hipnoze edilmiş bazıları ise: “Başını belaya sokarsın uğraşma” dediler.
Sizde bu sitede anlatılanları çevrenizdekilere aktardığınızda aynı şeyleri duyacağınıza garanti ederim. Çünkü söylediğim gibi insanlarda sistemin bir parçası artık. Onları sistemden çıkarıp uyandırmak çok zor.
Bu anlatılanlara itiraz ediyorsanız, maalesef sizde sistemin bir parçasısınız. Uyanın ve bize katılın. Aklınızı özgürleştirin. Düşünmek için az da olsa zamanınız var.
Size sahip olmalarına izin vermeyin. Kendi hayat tarzlarını size aşılamalarına izin vermeyin. Sanal köleler olmayın. Sizi uyandırmak için çok büyük çabalar verildi.
Akıl Allah’ın bize verdiği en büyük nimetlerden biridir. Onu kullanarak doğru yolu bulmanız sizin için büyük bir vazifedir.
Şeytanın aklınızı kontrol etmesine izin vermeyin…

İLLUMİNATİ Yeni Dünya Düzeni

Комментариев нет:

Отправить комментарий