15.11.2016

Bizimki bir yiğit adam, peh peh peh peh!

Yılmaz Özdil:
"Medvedev, Leningrad Üniversitesi’nden hukuk diploması aldı, hukuk doktorası yaptı, bize dünyanın en uzun borusunu döşeyen Gazprom’un yönetim kurulu başkanı oldu, hardrock müzik tutkunu, Led Zeppelin, Black Sabbath, Pink Floyd ve özellikle Deep Purple hayranı, plak koleksiyonu var, çalışma ofisinde bakımını kendisinin yaptığı akvaryumu var, Sibirya cinsi kedisi var, hergün satranç oynuyor, istisnasız, her sabah 1500 metre, her akşam 1500 metre yüzüyor, yoga yapıyor, kürek çekiyor, halter çalışıyor. Bizimki Ahmet Kiziroğlu, bir bilge adam, bir yiğit adam, peh peh peh peh.
Alexander Bortnikov, Rus istihbarat teşkilatı FSB’nin başkanı, aralıksız 40 senedir KGB’de görev yapıyor, orgeneral… Bizimki emekli astsubay, MİT’e zart diye tepeden indi, Oslo’da yakalandı, az daha tutuklanıyordu, silah yüklü tır’ları yakalandı, füze attırayım derken yakalandı, kaçayım milletvekili olayım dedi, onu da beceremedi.
Sergey Shoygu, Rusya savunma bakanı, Türk kökenli, orgeneral, Türkçe dahil dokuz lisan biliyor. Bizimkiler “Türk yoktur” diyor, kendi generallerimiz için “iyi ki bunlarla savaşa girmemişiz” diyor.
Valery Gerasimov, 2012’den beri Rusya genelkurmay başkanı, Ukrayna’yı haşat etti, Kırım’ı işgal etti, şimdi de Suriye’ye girdi… Bizimkiler tarafından hapse atılan, terörist yaftası yapıştırılan, müebbete mahkum edilen Türkiye Cumhuriyeti Genelkurmay Başkanı ise, hâlâ Yargıtay’da ifade veriyor, 2012’den beri sanık".

Комментариев нет:

Отправить комментарий